EVO ZBOG ČEGA ŽENE NAJČEŠĆE POCRVENE TOKOM INTIMNIH ODNOSA: Da li ste i vi doživeli ovakvu BLAMAŽU?
Ilustarcija, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

savet

EVO ZBOG ČEGA ŽENE NAJČEŠĆE POCRVENE TOKOM INTIMNIH ODNOSA: Da li ste i vi doživeli ovakvu BLAMAŽU?

Seks je predivna stvar, pod uslovom da nešto ne pođe pogrešno. Novo istraživanje o neugodnim situacijama tokom seksa obuhvatilo je 2000 ljudi, a popis je veoma zanimljiv.

Objavljeno:

Čak 13,3 posto ispitanih tokom seksa doživelo je grč u nozi i to smatra izrazito neprijatnom situacijom. Njih 11,3 posto iz nekog razloga problematičnim smatra ostavljanje otvorenih prozora tokom seksa.

Problem prekratkog trajanja priznalo je takođe 11,3 posto ljudi, a njih 9,9 posto kao veliku neprijatnost navode rušenje nečega na pod u seksualnom žaru.

Nesrećnih 7,2 posto našlo se u situaciji da je neko uleteo dok su bili usred čina, njih 6,1 posto je nešto prolilo i crvenelo se zbog toga, a 6 posto ljudi neprijatnom smatra svoj pad sa kreveta ili kauča.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Savijanje penisa u pogrešnu stranu još je jedan razlog za stid sa 6 posto, polomljeni krevet je bio neprijatan za 5,5 posto ispitanika a glasno ispuštanje goluba za njih 4,5 posto.

Na dnu liste se nalazi nešto što se svima dogodilo barem jednom, a ako je verovati ispitanicima, učestalost je 3,5 posto slučajeva – situacija u kojoj slučajno poljubite nečiji pazuh.

Bonus video:

00:14

Kiša kvari planove u Monte Karlu

(Espreso/Krstarica/M.K./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.